Fagligt Netværk: Vincent F. Hendricks - FAKE News

 Registeringen for dette event er lukket

Fagligt Netværk inviterer til gratis oplæg med Vincent F. Hendricks om FAKE NEWS!

Politik og medier oversvømmes af fordrejninger, fortielser og forvanskninger af sandheden. Vi invaderes af populistiske fortællinger, “alternative kendsgerninger” og “fake news”. Det er nu et faktum, at misinformation er noget man aktivt må forholde sig til som politiker, som journalist og som borger. Men hvordan?
Det handler om at få opmærksomhed. Omtale i æteren og trafik på de sociale medier.
Omtale og trafik er penge, magt og politisk indflydelse, selv hvis det er på bekostning af sandhed, fakta og de alt for virkelige udfordringer, vi står over for.

Vincent F. Hendricks tager afsæt i sin aktuelle bog FAKE NEWS og giver et sammenhængende billede af hvordan eventyrlige fortællinger erstatter kendsgerninger som grundlag for politisk meningsdannelse, debat og lovgivning.

Kom og bliv klogere, så står vi klar med kage og kaffe ☺

OBS! DETTE ARRANGEMENT KØRER EFTER ”FØRST TIL MØLLE” PRINCIPPET.

Vincent F. Hendricks er dr.phil, ph.d. og professor i formel filosofi ved Københavns Universitet, og har tidligere været professor i formel filosofi på Roskilde Universitet. Han er desuden klummeskribent for Ingeniøren og kommentator på Dagbladet Information.
Dertil har han været vært og tilrettelægger på samtlige videnskabsprogrammer, og har vundet flere forskerpriser. I 2017 udgav Hendricks og kollegaen Mads Vestergaard bogen ”FAKE NEWS: Når Virkeligheden Rammer”.

19. marts, 2019 13:00   indtil   15:00
RUC
Bygning 41.1, Lokale 14

Hjælp med at sprede budskabet

Hjælp os venligst og giv dine venner, kolleger og de som følger dig, besked om vores side: Fagligt Netværk: Vincent F. Hendricks - FAKE News


Du kan også dele den nedenstående henvisning i en e-mail eller på dit websted.
https://www.studenterraadet.dk/civicrm/event/info/urlargs/id/495/reset/1