Logemedlemmer søges til planlægning af BeretningsWeekenden 2014

Er du vild med at planlægge og afholde store events? Har du vilde ideer og et kreativt sind? Er du super skarp til organisering, kommunikation og økonomi-styring?

Så er det nu du kan søge om at blive en del af dette års BW-loge, som er den koordinationsgruppe, som skal arrangere, planlægge og afvikle årets BeretningsWeekend for alle, der har været en del af rusvejledningen i 2014. 

BeretningsWeekenden kommer til at være i oktober 2014. Du vil skulle afsætte tid i løbet af juni og  den største del af arbejdet vil være i september og starten af oktober, så det er vigtigt, at du kan afsætte tid der. 

Hvis du er interesseret, så læs det vedhæftede opslag og send din ansøgning til bw-koordinator@studenterraadet.dk senest søndag den 8. juni.