Lakajholdet for Rusvejledning 2015 er fundet!

Rusformandsskabet for 2015’s rusvejledning kan nu offentliggøre det hold af lakajer, som skal hjælpe med at sikre kvaliteten af årets rusvejledning!

Til årets lajakhold er inddelt i forskellige ansvarsområde, og rusformandsskabet har i løbet af december 2014 holdt interviews med ansøgere for at få dem besat. Det er derfor også glædeligt, at det har været muligt at alle 11 lakajposter med dygtige og kvalificerede ansøgere, som alle har udvist vilje og lyst til at gøre rusvejledningen endnu bedre.

I ikke prioriteret rækkefølge, velkommen til: Nadia Deis, Alexander Fehrn-Christensen, Lisa Samuelsen, Liv Rasmussen, Sebastian Hoyer, Rasmus Aarup Larsen, Stefan Elver Hansen, Mikkel Vejle, Zaki Aalling Souary, Nanna Zmylon og Maria Chas Madsen,

I løbet af de næste 8 måneder vil de og rusformandsskabet planlægge og faciliteter uddannelsen af årets rusvejledere, hjælpe rusgrupperne som sparingspartnere under planlægningen af rusperioden og løbende stå for evalueringerne af rusvejledningens forskellige aktiviteter.

Ansvarsområderne er i nogen grad fordelt mellem flere lakajer. Er du interesseret i hvem der mere specifikt har ansvar for hvad, vil det bliver offentliggjort via Facebook-siden RUC Rusvejledning 2015 senere på måneden.

Hvis du har nogle spørgsmål kan de stilles til formandskabet for Rusvejledningen 2015 Kasper Riis, Nicola Kirchhübel og René Teilmann på rusformandskab@studenterraadet.dk.