Studenterrådet søger 3 festival-koordinatorer for 2017

Er du vild med Roskilde Festival? Er du klar på at lede og organisere 200 menneskers arbejdsindsats i en uge? Kunne du tænke dig at komme ind under huden på Danmarks største  kulturelle event? Så skulle du tage at søge jobbet som en af Studenterrådets koordinatorer på Roskilde festival 2017!

Som festivalkoordinator får du mulighed for at udvikle dine evner som organisator og leder i et levende miljø som en del af Studenterrådets sekretariat. Du vil sammen med dine medkoordinatorer være med til at udvikle, planlægge og udføre arbejdet for Studenterrådets frivillige på Roskilde Festival 2017. Du vil indgå i et tæt samarbejde med to med-koordinatorer, hvor I sammen skal udvikle og organiserer rammerne for de ca. 200 frivillige I mobiliserer op til festivalen. Stillingen kan både søges af et samlet hold og af enkeltpersoner.

Som koordinator for Studenterrådet får du mulighed for at udvikle og teste dine evner indenfor projektledelse, ledelse af frivillige, idéudvikling og organisering af frivillige, samt sikre, at de alle får en god oplevelse. Selvom I er et samlet hold, vil der være forskellige arbejdsopgaver tilknyttet til den enkelte koordinator:

I vil som koordinatorer selv være ansvarlige for at fordele arbejdsopgaverne mellem jer, op til og under selve festivalen, således at I arbejder med de opgaver der passer bedst til jeres individuelle kompetencer. Disse arbejdsopgaver indbefatter; budgetplanlægning, forhandling med repræsentanter fra Roskilde Festival, strategiplanlægning for mobilisering af frivillige, projektudvikling, udarbejdelse af kommunikationsstrategier mm. 

Dette og meget mere kan du have indflydelse på og være med til at udvikle, så vores frivillige får den bedst mulige Roskilde festival! Som Roskilde festival koordinatorer kommer I til at erfaringsudveksle med tidligere koordinatorer, og I vil være tilknyttede to kontaktpersoner fra Studenterrådet.

I vil selv kunne tilrettelægge jeres arbejde på selve festivalen, så I kan se musik og deltage i (næsten) alt det I vil. Dog er det endelig ansvar jeres, og det er jer, der skal springe til, hvis der er behov for det.

Stillingen er en projektansættelse, der afsluttes, så snart I har skrevet en samlet evaluering efter afviklingen af Roskilde festival og I har afsluttet regnskabet. Som koordinatorer vil få et honorar hver på 7.000 kr., en anbefaling som kan pynte på CV’et samt en masse brugbare erfaringer.

Vi forventer:

  • At  du er udadvendt  og kan engagere mennesker omkring dig.
  • At du har et netværk på RUC, der kan hjælpe dig med at løse opgaven.
  • At du kan arbejde struktureret og selvstændigt.
  • At mindst en af jer har kørekort til bil

Det kan du forvente:

  • Et studiejob med udfordringer og spændende arbejdsopgaver.
  • Et studiejob som giver erfaringer med organisering, mobilisering, ledelse og udarbejdelse af grafisk materiale.
  • Et honorar på 7.000 til hver
  • Indflydelse på udviklingen af at være frivillig med Studenterrådet på Roskilde Festival

Send en skriftlige ansøgning og relevant CV til marcus@studenterraadet.dk senest fredag d. 27. januar 2017 kl. 12.00, hvis du er interesseret. Ansættelsessamtaler vil blive holdt i uge 4 eller 5. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Studenterrådet er en ikke-religiøs organisation for de studerende på RUC, der er uafhængig af partipolitiske interesser, og har til formål at varetage de studerendes studentersociale og studenterpolitiske interesser. Vi repræsenterer de studerende i RUC’s styrende organer og arbejder for bedre studentervilkår på RUC og i resten af samfundet.