Ledig stilling som koordinator på Roskilde festival 2018

Er du vild med Roskilde Festival? Er du klar på at lede og organisere 200 menneskers arbejdsindsats i en uge? Kunne du tænke dig at komme ind under huden på Danmarks største kulturelle event? Så skulle du søge jobbet som en af Studenterrådets koordinatorer på Roskilde Festival 2018!

Som festivalkoordinator får du mulighed for at udvikle dine evner som organisator og leder i et levende miljø som en del af Studenterrådets sekretariat. Du vil sammen med dine medkoordinatorer være med til at udvikle, planlægge og udføre arbejdet for Studenterrådets frivillige på Roskilde Festival 2018. Du vil indgå i et tæt samarbejde med en hovedkoordinator og en medkoordinator, hvor I sammen skal udvikle og organisere rammerne for de ca. 200 frivillige, I mobiliserer op til festivalen. Stillingen kan både søges af et samlet hold på max to eller af enkeltpersoner.

Som koordinator for Studenterrådet får du mulighed for at udvikle og teste dine evner indenfor projektledelse, idéudvikling, ledelse og organisering af frivillige, samt sikre, at de alle får en god oplevelse. Selvom I er et samlet hold, vil der være forskellige arbejdsopgaver tilknyttet til den enkelte koordinator:

I vil som koordinatorer selv være ansvarlige for at fordele arbejdsopgaverne mellem jer, op til og under selve festivalen, således at I arbejder med de opgaver, der passer bedst til jeres individuelle kompetencer. Disse arbejdsopgaver indbefatter mobilisering af frivillige, projektudvikling, udarbejdelse af kommunikationsstrategier, frivilligpleje på festivalen mm. 

Dette og meget mere kan du have indflydelse på og være med til at udvikle, så vores frivillige får den bedst mulige Roskilde Festival! Som Roskilde Festival koordinatorer kommer I til at erfaringsudveksle med tidligere koordinatorer, og I vil være tilknyttede en kontaktperson fra Studenterrådet.

I vil selv kunne tilrettelægge jeres arbejde på selve festivalen, så I kan se musik og deltage i (næsten) alt det, I vil. Dog er det endelige ansvar jeres, og det er jer, der skal springe til, hvis der er behov for det.

Stillingen er en projektansættelse, der afsluttes, så snart I har skrevet en samlet evaluering efter afviklingen af Roskilde Festival, og I har afsluttet regnskabet. Som koordinatorer vil I få et honorar på 10.500 kr., som deles ligeligt mellem jer., en anbefaling, som kan pynte på CV’et samt en masse brugbare erfaringer.

Vi forventer:

-          At du er udadvendt og kan engagere mennesker omkring dig.

-          At du har et netværk på RUC, der kan hjælpe dig med at løse opgaven.

-          At du kan arbejde struktureret og selvstændigt.

-          At mindst en af jer har kørekort til bil.

Det kan du forvente:

-          Et studiejob med udfordringer og spændende arbejdsopgaver.

-          Et studiejob som giver erfaringer med organisering, mobilisering, ledelse og udarbejdelse af grafisk materiale.

-          Et honorar på 10.500 kr. til deling med dine medkoordinatorer.  

-          Indflydelse på udviklingen af at være frivillig med Studenterrådet på Roskilde Festival

Send en skriftlige ansøgning og relevant CV til signet@studenterraadet.dk senest fredag d. 9. februar 2018 kl. 12.00, hvis du er interesseret. Ansættelsessamtaler vil blive holdt i uge 7 eller 8. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Studenterrådet er en ikke-religiøs organisation for de studerende på RUC, der er uafhængig af partipolitiske interesser, og har til formål at varetage de studerendes studentersociale og studenterpolitiske interesser. Vi repræsenterer de studerende i RUC’s styrende organer og arbejder for bedre studentervilkår på RUC og i resten af samfundet.