RUCSPORT

Livet på campus under studiet skal ikke kun være forelæsninger, gruppemøder og uendelige timer på biblioteket, men også fysisk aktivitet. Det vil endda forbedre din evne til at være en god studerende! For os som studerende følger den livsstil og de vaner, vi skaber under vores studietid, os ofte resten af vores liv - så hvorfor ikke skabe en livsstil som er fyldt med fysisk aktivitet?

 

Hvad er RUCsport?

Velkommen til idrætsforeningen for studerende på Roskilde Universitet, nærmere betegnet RUCsport. Målet bag foreningen er at tilbyde de studerende - såvel som personalet - muligheden for at deltage i forskellige sportsaktiviteter og generel fysisk træning.

Foreningen administrerer træningslokalet i bygning 45, spejlsalen i bygning 46 og tilbyder derudover forskellige aktiviteter. Et medlemskab af RUCsport giver adgang til både at træne i træningslokalet og til at deltage på holdene.

I starten bestod motionsrummet af nogle spinning-cykler og en solarie-seng, senere blev det udvidet på baggrund af Tuborg-fonden, og nu er det tid til at modernisere igen! Vi har givet motionsrummet en kærlig hånd og købt nyt udstyr og maskiner, så vi kan følge med de andre fitness centre - bare til en mere studievenlig pris!

Hvis DU har lyst til at starte et hold op enten som instruktør eller er interesseret i en bestemt holdaktivitet, er du mere end velkommen til at kontakte os! Jo flere initiativer, jo flere valgmuligheder!

 

Kontaktinfo

Mail: rucsport@gmail.com

RUCsport på facebook


Sådan finder du RUCsport

Vi har flere forskellige lokaler til rådighed:

  1. Motionsrummet i bygning 45.1
  2. Spejlsalen i hus 46.1 som bruges til gymnastik m.v.
  3. Trekronerhallen på Trekronerskolen på den anden side af søen ved RUC (inkluderer en større sal, hvis vores spejlsal findes for lille)